Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Přeložit stránku

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Společnost BOATMANBOAT s.r.o., se sídlem Jablunkovská 851/40 Český Těšín 73701, IČ 07575581, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 76321 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pomoc Martínkovi a vyhraj!
14.09.2022
Pomoc Martínkovi a vyhraj!
Náš kamarád a zároveň tester firmy Boatman Jakub Gieszman přišel se skvělým nápadem, jak pomoci dobré věci a my neváhali! Malého Martínka postihl nehe... číst celé
Fishing race 2022 na rybníku Nedveka
12.05.2022
Fishing race 2022 na rybníku Nedveka
Za nejlepší úlovek jsme nadělili lodičku Boatman Actor číst celé
Jak se chytalo s Actorem?
05.10.2021
Jak se chytalo s Actorem?
Lodička Actor ukázala, že umí a přispěla tak ke krásným úlovkům. číst celé
Leader zabodoval!
05.10.2021
Leader zabodoval!
Když lodička přispěje ke krásnému úlovku... číst celé
Vychytejte všechny akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Ohodnoťte naší firmu

BOATMANBOAT s.r.o. na Firmy.cz

 

Co nového na facebooku?

Kde nás najdete

Jablunkovská 851/40
737 01
Český Těšín

 

 

Kontakty
Logo
Boatman zavážecí lodičky
Infolinka Boatman
Infolinka Boatman
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Všechna práva vyhrazena Boatman s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz